autohopperVakgarage.jpg

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Beesd!

Bij Vakgarage Schaap in Beesd kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto, personenbus, bestelbus of aanhanger huren. Kom je uit Beesd, Geldermalsen, Leerdam, Waardenburg, Vuren, Zaltbommel ofwel in de regio West-Betuwe? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Beesd aan het juiste adres. 

In onderstaand overzicht kan je makkelijk -24 uur per dag, 7 dagen per week- een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0345-681436

Klik_hier_Autohopper.png

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Schaap in Beesd in de regio West-Betuwe de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren dan huur je onze bestickerde promo auto al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!! 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Beesd?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper Schaap een ruim assortiment aan bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Of zelfs een bestelbus met een dubbele cabine waarbij je 6 personen kan vervoeren en een hoop spullen. Ideaal voor als je iemand naar het vliegveld moet brengen of heel makkelijk voor de wintersport of zomervakantie.

VerhuizenHop.png

Zakelijk huren of shortleasen? 

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0345-681436 of mail:info@schaap-beesd.nl 

Zakelijk_en_shortlease.png