autohopperVakgarage.jpg

Een ruime of bus of verhuiswagen huren in Beesd!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur Schaap in Beesd voor een scherpe prijs een bus! Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). Of zelfs een bestelbus met dubbele cabine maar je met 6 personen in kunt en een hoop spullen kan meenemen. En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus! 

In onderstaand overzicht kan je makkelijk -24 uur per dag, 7 dagen per week- een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0345-681436

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Beesd aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2012 al aangesloten Autohopper autoverhuur en hebben sindsdien al vele klanten geholpen in de regio West-Betuwe. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren. 

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0345-681436

Waar vind je ons? Kom je uit Beesd, Geldermalsen, Leerdam, Waardenburg, Vuren, Zaltbommel ofwel in de regio West-Betuwe? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan Wilhelminstraat 34 in Beesd (Autohopper autoverhuur, Suzuki Dealer, en Vakgarage).