vakgarage_174.jpg

UITLIJNEN VAN UW AUTO IN Beesd 

Uitlijnen van uw auto is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Banden die niet juist uitgelijnd zijn daardoor een onnodige kostenpost en bovendien ook onveilig. Het uitlijnen van uw auto is daarom een goedkope oplossing om veel geld te besparen.

WANNEER MOET IK DE AUTOBANDEN UITLIJNEN?

U kunt de uitlijning van je auto het best laten controleren wanneer u tijdens het rijden merkt dat het sturen te licht of juist te zwaar gaat, uw auto scheef trekt of wanneer u teveel brandstof verbruikt. Als richtlijn houden we hierbij aan dat u dit het best jaarlijks of elke 20.000km kan laten controleren. Daarnaast kan de uitlijning scheef gaan wanneer u bijvoorbeeld een stoeprand hebt geraakt.

KOSTEN AUTO UITLIJNEN BIJ Vakgarage Schaap

Bij ons is de meest moderne apparatuur aanwezig om de uitlijning van de auto te controleren en indien nodig ook juist uit te lijnen. De kosten voor het uitlijnen verschilt per auto en model, voor een indicatie van de kosten kunt u daarom het best contact opnemen met ons via 0345-681436 of info@vakgarageschaap.nl